ABC leasinga
Dokumentacija
Postopek
Oblike leasinga
Prednosti leasinga
Aktualni projekti
Reference
Povpraševanje
O podjetju
Novice
Kontakt
Kariera
 
Pravila uporabe
Z obiskom spletnega mesta Raiffeisen Leasinga d.o.o. in/ali uporabo informacij, storitev, povezav, aplikacij ali programov (v nadaljevanju: ťvsebinaŤ), dostopnih na tem spletnem mestu, se obiskovalec strinja s pogi uporabe, navedenimi v nadaljevanju:

Avtorske pravice:

Vsebina, prikazana na tej spletni strani in vseh podstraneh (v nadaljevanju: "spletno mesto Raiffeisen Leasinga") je v lasti Raiffeisen Leasinga d.o.o. in se lahko uporablja le v zasebne in nekomercialne namene. Prenos ali shranjevanje programov ali aplikacij s spletnega mesta Raiffeisen Leasinga in (popolna ali delna) reprodukcija, prenos, spreminjanje ali ustvarjanje povezav na vsebino spletnega mesta Raiffeisen Leasinga so možni le s pisno privolitvijo s strani Raiffeisen Leasinga d.o.o.
Hkrati pa se uporabnikom dovoljuje tiskanje, prenos ali shranjevanje določenih strani ali delov tega spletnega mesta, če ne posegajo v vsebino ali jo spreminjajo.

Omejitev odgovornosti:

Vsebina tega spletnega mesta je zgolj informativne narave in je na razpolago brez kakršnegakoli jamstva družbe Raiffeisen Leasing d.o.o. za pravilnost, popolnost ali ažurnost objavljenih podatkov. Raiffeisen Leasing d.o.o. ne bo prevzel nobene materialne odgovornosti za (direkno ali posledično) nastalo škodo zaradi uporabe informacij, objavljenih na tem spletnem mestu ali na spletnih mestih, katerih povezave so objavljene na spletnem mestu Raiffeisen Leasinga.
Kljub temu, da bomo vse napake skušali popraviti v najkrajšem možnem času, Raiffeisen Leasing d.o.o. ne jamči neprekinjene dostopnosti tega spletnega mesta in ne jamči, da to spletno mesto ne bo vsebovalo morebitnih napačnih podatkov ali virusov.
Vse podatke, objavljene na spletnem mestu Raiffeisen Leasinga, je pred uporabo obvezno treba preveriti pri uslužbencih Raiffeisen Leasinga d.o.o.


Spreminjanje in ažuriranje vsebine:

Raiffeisen Leasing d.o.o. si pridružuje pravico, da spreminja vsebino strani ali jih popolnoma umakne brez predhodnega obvestila, še posebej zaradi osvežitve obstoječih in dodajanja novih podatkov.

Iskalnik
Vpišite iskšlne pojme:
A A AVelikost pisave Domov   Iskalnik   Kolofon   Pravila uporabe   Preglednik strani 20.6.2024 15:06:37 © Raiffeisen leasing d.o.o.
>